Magyar vagyok, külföldön élek és megvan rólatok a véleményem – egy csípős cikk az itthonmaradottakhoz

Ó, az a rettegett multikulti társadalom – kezdi mondandóját Füzesy Alex a facebook-on:

Kedves agyar-Magyar honfitársam, tudod te valójában, hogy mitől rettegsz és mire mondasz nemet, amikor köpködőd a nyugati társadalmak multikulturális berendezkedését? Éltél te már nyugaton?

Nem arra gondolok, amikor kimentél Gorenje hűtőszekrényért a 80-as évek végén Bécsbe, de még arra sem, amikor befizettél egy buszos körútra és egy ülésen, szatyorból étkezve, öltözve, 3 nap alatt letolták neked Európát az összes látnivalójával együtt.

Én arra gondolok, amikor kint dolgozol, élsz, bevásárolsz, naponta találkozol mindenféle nációval, amikor naponta rácsodálkozol, igy is lehetne?

Amikor rájössz, hogy nem Magyarországon élnek a legszebb nők, amikor rájössz, hogy nem a magyar konyha a világ közepe, hanem csak egy szelet a világból. Amikor ott állsz az Alpok előtt lenyűgözve a méreteitől, a sokszínűségétől, amikor rájössz arra különböző tengerpartok, tengerszemek megtapasztalása után, hogy talán nem a Balaton miatt jöttek anno a németek a magyar “tengerhez”, hanem a lehetőség miatt, hogy itt találkozzanak NDK-s és NSZK-s rokonok. Amikor megtapasztalod, hogy a csúnya multikulti társadalom még téged is befogad az összes előítéleteddel együtt, hogy neked is ugyanazok a lehetőségek biztosítottak, mint bárki másnak. Amikor nem lenéznek, nem kinéznek, mert nem beszéled az ország nyelvét, hanem mosolyognak, segítenek, elfogadnak.

Itt, a rothadó nyugaton valóban megélsz a fizetésedből, itt valóban működik az oktatás, itt tényleg odafigyelnek a gyerekekre. Itt igenis van szociális háló, itt van idős gondozás és itt még a hajléktalan sem egy mindenkitől eltaszított pária, legfőképpen nem bűnöző, mint Magyarországon.

De ahhoz, hogy ezt megéld, ahhoz bizony ki kell nyitnod a szemed, a szíved, mert csak igy működik.

Te tényleg elhiszed, amit a Fidesz fasiszta média hazudik neked! Elhiszed a no-go zónákat, a drágaságot, a társadalom elzüllését, hogy itt mindent “Brüsszel” irányit…

Egy dolgot felejtesz el, a legfontosabbat, gondolkodni!

Ha ezek a nyugati multikulti társadalmak valóban a végüket járnák, akkor szerinted Orbán engedné a lányának és a vejének, hogy kiköltözzenek Spanyolországba? Ha ez a nyugati oktatási rendszer annyira pocsék lenne, akkor itt taníttatnák a gyerekeiket a fideszes potentátok?

…és ha Magyarország annyira erősödik, akkor miért is kell Brüsszeltől koldulni?

Elgondolkoztál azon egyszer is, hogy a Covid világjárványban Magyarországon miért halt meg bevallottan cirka negyvenezer ember, még például Ausztriában kb ennek a negyede az, aki elhunyt?

Megkérdezted egyszer is, hogy neked miért kell a csípő protézisre akár 7 évet is várni? Fel sem merül benned, miközben az “olcsó” farhátért hálálkodsz Orbánnak, hogy pont ő vette el annak a lehetőségét tőled, hogy emberként méltó életet élj! Belegondoltál abba, hogy most, amikor az Európai Unió jogszerűen megtagad a magyar fasiszta kormánytól bizonyos Uniós forrásokat, már most olyan intézkedéseket kell a kormánynak hoznia, ami előre vetíti a jegyrendszert, az élelmiszer és energia hiányt. Na, most gondold el, hogy Magyarországot kivezeti Orbán az Unióból, szerinted akkor mi lesz?

…és belegondoltál abba, hogy egy Mészáros Lőrinc nevű vidéki gázszerelő, aki 2010 -ben körülbelül 2 millió forintos megtakarítással rendelkezett, hogyan lett Magyarország leggazdagabb embere? Ugye? Te is láttad, hallottad a tagot beszélni, a válasszal nekem hazudhatsz, de magadnak nem!

A hanyatló nyugat csak Orbánisztán propaganda-televíziójában létezik, onnan viszont hatványozottan ömlik ránk, naponta, gondosan adagolva, tisztára mosva a birkajellegű szavazóbázis népes táborának kobakját. Persze a nyugati társadalomban élő utca emberének is megvan Magyarországról a véleménye, sajnos erről is Orbán gondoskodik. Itt megtalálja ezt a cikket is!