Kubatov Gábor megszólalt: a fejünket a földbe vertük, amikor meghallottuk, mit mondott

A Fidesz pártigazgatója, aki egyben a Fradi főipséje is, mélységesen csalódott, amiért az FTC szurkolói vállalhatatlan zsidózásba kezdtek az MTK-meccsen. Épp ő csalódott, akinek köszönhető a Fidesz gyűlöletkampánya.

„Egyszerre vagyok mélységesen csalódott és rendkívül dühös most. Maximálisan igazat adok az UEFA-nak, nem is vitatom a döntés jogosságát” – mondta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) pénteken pénzbüntetéssel, valamint szektorbezárással sújtotta a Ferencváros labdarúgócsapatát a Slovan Bratislava elleni Bajnokok Ligája-selejtező alatt történt szurkolói rendbontások miatt.

„Több mint tíz éve, amióta elnöknek választottak, küzdünk a kirekesztés minden formája ellen a Fradiban. Folyamatosan kampányolunk, nem csak a szavak, hanem a tettek szintjén is harcolunk” – nyilatkozta az Origo.hu portálnak Kubatov.

Az UEFA indoklása szerint a magyar bajnoknak összesen 79 ezer eurót (mintegy 31,1 millió forint) kell befizetnie, ebből 15 ezret rasszista megnyilvánulások, 50 ezret pirotechnikai eszközök használata, különböző tárgyak pályára dobása, anyagi károkozás, valamint provokatív hangnemű rigmusok miatt. A nyilvános közlekedőfolyosók lezárása 14 ezer euróba került.

Épp Kubatov Gábor nyilatkozza ezt, aki értelmi szerzője volt a Fidesz kirekesztő kampányainak? Az az ember papol az elfogadásról, akinek a migránskampányt, a homofób hergelést és minden, a kormányhoz köthető diszkriminatív kampányt köszönhetünk?

Inkább Kubatov Gábor szégyellje magát!